Det går att lära gamla……

…… hundar att sitta. Fick massor av hjälp med mitt CV i fredags. Tack för hjälpen Lotta på Aptera. Trodde jag kunde och visste. Det gjorde jag, men lite saker kunde bli bättre. Snart blir det så bra att de som läser BARA vill veta mer! När jag är klar kommer mitt CV är vara det mest läsvärda i världen. Tar gärna emot tips!

Internets förbannelse är att det är för lätt att söka jobb. ”Bara” trycka på en knapp. Tidigare skulle allt skrivas ut, kopieras, kuverteras och sedan frankeras. Därefter en lite promenad till brevlåda. Hörde två siffror i veckan. 180 sökanden på ett FC jobb och 80 stycken på ett VD jobb. Undrar egentligen hur många av dem som är både kvalificerade och seriösa? Svårt att sticka ut bland 80 stycken. I mitt fall vet jag att det går!

Gillar laga mat och här har jag lagt ut ett recept på hamburgare för att tävla om en grill: Här är mitt recept. Ville gärna att Ni ska lockas direkt så här kommer en bild också.

20130803-183118.jpg

Imorgon ska ringa på ett extrajobb. Nog inte många som förväntat sig detta, men jag är sugen. Riktigt bra erfarenhet och CSR. Läs mer om CSR

Tre saker som glädjer mig:
Min fru är bäst.
Extrajobbet jag ska ringa på imorgon.
Musik – har gjort en spellista på Spotify som heter Mats Blandband (för er som kommer ihåg) 64 låtar än så länge. Alla gör mig glad

// Mats

PS sanna vänner har man kvar!

2 svar till “Det går att lära gamla……”

Lämna en kommentar

7:an®Passion FÖRsäljning

Bra prestation ger bra resultat

XLNT Post

Bra prestation ger bra resultat