7 önskningar 2018… och 20 000 ….

Vad är det som gör att just mitt första inlägg 2016 är så intressant just den 31 december. Inte bara igår utan också förra 31 december. Verkligen stort flöde den dagen. Två år i rad med rekord. Kul.

Rekord – nja, mer en milstolpe. I natt passerade jag 20 000 besök här. Lägger ingen värdering om det är mer eller mindre. Jag är en stolt skrivare av denna blogg oavsett.

Nu kommer de:

7 önskningar 2018:

 • Öppen utbildning ska det bara genomföras.
  Nu när jag dessutom fått Gustav Käser under mina vingar.
 • Jag ska ha semester – den ska vara utomlands.
 • Utomlands – skulle vara så kul och inspirerande att få göra ett uppdrag utomlands.
 • 7-siffrig omsättning (inkluderat PT jobbet) ska också sättas på plats.
 • Bra balans i jobblivet. Nu när det börjar sättas sig med jobbet som Personlig Tränare vill jag hitta en balans där båda jobben kommer till rätta i mitt liv.
 • Springa ett motionslopp (minst en mil ) – har en tagg i kroppen sedan 2016. Revansch?!
 • Något för mig okänt företag kontaktar mig efter att ha pratat med någon av mina kunder (kanske till och med utomlands!!).

Behöver det vara svart eller vitt? Ja, kanske ibland, men nödvändigtvis inte jämt och ständigt.

Större delen av mitt liv har levt efter en (av många) deviser: Den är i detta fallet:

”Frågan är fri!”

Stämmer inte detta? Om vi bortser ifrån moraliska och etiska aspekter borde väl det ändå vara okej att fråga frågan? Vad är det värsta svaret? NEJ i min bok. Svårt? Absolut inte. Kom igen nu ni som inte ställer frågan för att ni tror att Ni vet svaret och Ni som nödvändigtvis blir förnärmade av frågan. Gör om – gör rätt – NU!

Tänk Er 1984. Då menar jag inte George Orwells bok utan året. Mitt första år som anställd fick jag möjligheten att åka på produktutbildning hos företaget jag jobbade för. Utbildningen var i Schweiz och platsen utanför Zürich. 34 år senare är det dags igen. På fredag åker jag på utbildning till Zürich i Schweiz. Ytterligare en av oändligt många cirklar som sluts. Visst är det så häftigt. Dessutom är det en licensiering som står för dörren! Kul att efter fyra år som konsult också få papper på det!

Nytt år ny möjligheter. Många säger att man ska vända blad. Lätt med första dängan för året då:  Turn the Page – Metallica

Spotify uppdaterad såklart. Följ gärna! Dela gärna!

Yippie! Hittat en bra bok som  jag har tålamod nog att läsa. Helikopterrånet av Jonas Bonnier. Uppenbarligen läsvärd eftersom jag är där i tankarna också. Lite samma känsla som i Snabba Cash.

Ska bli kul med en  vecka med mycket engelska. Gillar verkligen att prata det, men förmodligen pratar jag hellre än bra. Skulle kunna tänka mig att jag är en grammatisk katastrof, fast jag inte vet om det. Tur det, annars kanske jag inte hade pratat alls.

Jättemånga är på min om att jag ska lyssna på poddar hit och poddar dit. Omtänksamt, men jag har inte hittat NÄR jag ska göra det? Kör för lite bil och läser/tittar på serier när jag ska sova. MEN ändå vill jag starkt rekommendera en som jag har hört några avsnitt av. Nämligen ”En podd om BK Häcken” Särskilt de två avsnitten med sportchefen Sonny Carlsson är på gränsen till episka. Detta tips såg ni inte komma?

Ikväll blir det myskväll med Mimmie (hunden) och senaste filmen med Martin Beck. Najs!

Tre saker som gläder:

 • Mycket trevlig nyårsafton
 • 20 000 stycken besök!
 • Schweizresan – kunskap är aldrig tungt att bära!

Gör ett riktigt bra 2018

// Mats

PS; Köpte precis en födelsedagspresent – tre månader i förväg, men varför inte!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s