Det blir inte alltid …

… som man tänk sig. Just denna vecka är inte ens nära.

Tanken denna vecka var att summera och lära sig mer om det jag lagt en massa förberedelsetid på. Jag skulle bli utbildare och jag skulle igen lära mig mer. Detta för andra gången inom ett halvår. Senast var det PT utbildningen.

Väl mottagen kan jag verkligen säga!

Gårdagen (läs första dagen) blev någon form av chock. På annat sätt kan jag inte förklara känslan. Tänk er ett läxförhör, prov eller liknande. Ni har läst massor – tränat ännu mer – och så har ni läst fel språk eller fått underlag som inte är de rätta. Den känslan fick jag igår när jag hade förberett mig på ett helt annat sätt än resten av gruppen samt vad som förväntades av mig.

Varför det blev så här har jag inte grottat i utan mina två uppgifter har varit dels överleva första dagen. Få andra att tro att jag inte är sämre än vad jag vet att jag är. Kändes väldigt mycket som Tour de Ski och Mattias Fredrikssons ”kliv, kliv, överlev”. Dels också fundera på resten av veckan. Hur ska den bli? Likadan eller annorlunda? Jag kom in ett mycket negativ spiraltänkande som landade i att det är ingen idé att fortsätta pina mig och dessutom ta onödig tid och plats för de andra i gruppen.

DÄRFÖR sitter jag nu söndag förmiddag på Zurich flygplats sex dagar tidigare än planerat. Det är naturligtvis bittert och ledsamt att all den tid jag lagt ned kanske inte är bortkastad, men inte långt ifrån!

”Ingen kommer ihåg en fegis” brukar jag säga. Kanske det år fegt att åka hem eller mod att erkänna för sig själv och andra att just i detta fall är jag inte med i deras match. Känslan är i alla fall given ”FY FAN!” men det som inte dödar det härdar så är det förmodligen i detta fall också.

Gjorde jag något bra? Absolut, en presentation som skulle vara mer eller mindre oförberedd och det blev om den gula väggen i Dortmund som ledde till god feedback och ett samtalsämne i fikapausen. Två av gruppdeltagarna sa att de var mycket sugna på att åka dit. Tänka sig – skönt att beröra och veta att jag kan!

Detta inlägg blev en special så musik kan jag inte hitta på något, mer än att det hjälper mig och stöttar mig!

Tre saker som gläder (finns det en dag som denna?)

  • Att jag tog beslutet att åka hem
  • Alla trevliga människor jag träffat dessa dagar
  • Att komma hem

Må bäst!

// Mats

Annonser

Ett svar till “Det blir inte alltid …”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s