Åter och åter-…

…koppling. Vad är egentligen återkoppling? Varje gång jag gör det jag kallar Samtliga Ständigt dyker just återkoppling upp. Lika ofta blir det diskussioner om vad ÄR återkoppling och inom vilken tid kan vi återkoppla?

I min värld betyder det att vi bekräftar ett  mottagande. Här är förmodligen ett av det vanligaste tillfällena där återkoppling på riktigt är av godo:

Du skickar ett mail med några frågor till en mottagare. Oftast tar mottagaren emot mailet och agerar genom att svara eller söka svar innan det kommer någon form av respons. Du har egentligen ingen aning om det ens kommit fram. Förhoppningsvis har det gjort detta, men som sagt, vi kan inte vara säkra. Frågan som dyker upp i mitt huvud är självklar. NÄR ska jag skicka ett nytt mail eller kanske till och med ringa för att konstatera mottagandet? Mitt sätt att se på detta är att återkoppla direkt. Så fort du fått frågan och ser att du inte kan svara direkt. Meddela sändaren detta. Lätt som en ….

Det kom ett sms:

Det värmer ett PT hjärta att få ett sådant på fredag kväll.

Nu har ett nytt projekt startat upp, nämligen Bergsjöloppet. 2016 var jag involverad i att sälja sponsring till detta hedervärda projekt. Denna gång ska jag göra detsamma samt leda projektet. Projektet går ut på att få människor i Bergsjön med omnejd att röra på sig. Loppets anmälningsavgift är gratis så alla kan vara med. Med andra ord ett CSR projekt. ligger mig varmt om hjärtat och de högskolepoäng jag har är i just detta ämnet.

Kommer helt säkert att kontakta några av Er för att vara med och engagera Er i detta i form av sponsring. Vet Ni redan nu med Er att Ni är intresserade är det bara att kontakt mig. Här är länken till sidan.

I veckan blev det klart med ytterligare en konsultkund som jag kommer att träna på gymmet. Nu har jag fyra stycken hybrider. Riktigt häftigt.

Tror att jag börjar längta tillbaka till Malta. Undrar varför egentligen?

Kanske:

  1. Himlen
  2. Havet
  3. Solen
  4. Människorna
  5. Värmen
  6. Maten
  7. Drycken

Tillbaka i mitt liv är också tv-serien Suits. Råkade sätta på ett avsnitt, sedan var jag fast. Trodde väl aldrig jag skulle se om en serie på fem säsonger. Säger väl en del om mig misstänker jag.

Allt är väl inte alltid match eller så är det det?!

Efter två matcher (igen) på mindre än en vecka är det tråkigt att Häcken är på träningsläger.

En av mina styrkor som PT är rehab. Bra för andra, med det har varit slitsamt för mig eftersom jag upplevt en hel del skador och rehab.

Veckans dänga får blir Hard Core Superstar och deras ”Have mercy on me”. Mycket med tanke på den 24 mars när de spelar live i Lisebergshallen.

Spotifylista och uppdaterad med den 61 första låten!

Är gräset verkligen grönare på andra sidan? Eller är det bara ett sökande och någon form av rastlöshet. Skulle kunna vara brist på stimulans.

När någon som jag rör sig ute som jag gör träffar jag människor. Inte alltid där det borde vara eller så är det så. Igår när jag skulle göra en PT timme träffade jag en kille som jag bearbetat en del. Bestämde på stående fot att träffas igen.

Gymmet en gång till. Under en herrans massa som säljare och säljchef inom styr- och regler var det ofta samma företag och personer jag konkurrerade. En av dem träffade jag också på gymmet.

Veckan som kommer blir framförallt en uppstart av mässprojektet inkluderat personlig träning. Två trevliga (brukar vara) luncher där i ena fallet ska prata Kickoff och i andra traditionellt kundbesök. En och annan PT timme kommer det också att bli tillsammans med några konsultationer.

Håller snittet på en timmas träning per dag och det har jag för avsikt att fortsätta göra. Lite variation för att det b lir cykelpass, rehabpass, tillsammans med PT klient samt vanlig hederlig träning.

Funderar på om de nyaste filmerna med Beck verkligen var nödvändiga att göra?

Tre saker som gläder:

  • Den något annorlunda (tokiga) idén om Malta
  • Hybridkunderna
  • SMSet

Må bäst!

// Mats

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s