En helt vanlig

…vecka har det varit. Inga sensationer åt något håll. Ni vet vad jag tycker om detta. Trist – till och med urtrist, men ska genomföras eller snarare genomlidas.

Avslutningen blev i alla fall bra:

Fredagen blev PT-träning, uppstart på mässprojekt tillsammans med två ägare till ett företag var nära nog episkt.

Lördag/söndag barnvakt och bad tillsammans med barnbarn. Kanske det blir en simmaren av honom också. Dessutom var hans pappa, mamma och lilla lillasyster på besök innan.

På lördag är det dags igen för arbete. Inte PT utan ”vanligt” arbete. En heldag tillsammans med 10 personer där temat är ”öka säljet”. Blir med övernattning och sedan finns det spa på Marstrand´. Det kan bli hur trevligt som helst.

Många pratar om Evas restaurang och deras Schnitzel. Nu är den provad. Det jag mest kan säga om den var att den var stor? God, det vete…..

Kanske att man känner igen sig i Louis Litt som är en av rollerna i Suits?

På tal Suits är den serien över nu och det känns jätteskönt. Både glädje och plåga att bli fast i något på detta vis.

Två skidgrenar i OS och två imponerade segrar. Först Kalla som krossade allt och alla sedan Krüger från Norge som valde att lämna ett handikapp i form av vurpa och bruten stav för att sedan åka ikapp och ifrån hela gänget. hatten av för dessa båda. Förresten Krügers nummerlapp hade siffran 7 såklart.

Jag har tidigare ett antal gånger skrivet på säljhinder och det testet som finns för att identifiera detta. Här kommer ett mycket bra poddavsnitt i ämnet. Lyssna – njut – använd testet. Ligger i min planering att göra ett frukostmöte för Er för att ge Er en chans till att uppskatta testet.

Det är skönt att OS är igång. Ska bara njuta.

Fått till ett par trevliga möten med nya företag. Det ska bli spännande.

Ibland kanske till och med jag har något säljhinder. Förresten, vad menar jag med  ”till och med ” – alla har väl mer eller mindre säljhinder om Ni frågar mig.

På söndag är det på riktigt. Då börjar Svenska cupen i fotboll. Efter fyra raka segrar och noll insläppta ser det onekligen bra ut för BK Häcken. Ska bli intressant att se dem hemma på söndag mot Värnamo.

Tur att jag har en förstående chef så hon kunde flytta mitt pass ”Gyminfo” eftersom den krockar med fotbollen.

Musik är viktigt för mig det vet ni vid detta laget. Också viktigt i samband med träning och framförallt cykelpassen. Här kan de flesta instruktörer göra det bättre.

Som sagt i veckan blir förberedelse inför lördagen. Dessutom kundbesök, Bollplank samt uppföljning av tidigare utbildning. Dessutom ytterligare två kunder som jag ska träna på gymmet. Ser fram emot detta såklart.

Veckans dänga blir med In Flames – Here Until Forever

Spotifylistan

Tre saker som gläder:

  • Dubbelmötet med kunderna i fredags.
  • Dubbelmötet med barnbarnen i lördags.
  • Att flera på gymmet i Kållered kör med tre saker som gläder.

Må bäst!

// Mats

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s