Skaldjur högt och …

… lågt. I lördags hade jag alldeles ypperligt uppdrag. Att tillsammans med en grupp först prata kommunikation och försäljning som toppades med Marshmallow Challenge i åtta timmar var episkt. Dessutom var vi på Marstrands Havshotell med fantastisk utsikt från konferensrummet och ett mycket trevligt spa som vi trakterade efter de åtta timmarna.

Om inte det var nog med detta. På kvällen hade restaurangen dukat upp en buffé i yppersta världsklass. Stora trälådor fyllda med olika typer av skaldjur. Fyra tallrikar senare var jag nöjd. Att det kan vara så gott och så lätt att få i sig.

De flesta gillar skaldjur, men mina PT klienter tycker nog att övningen krabban är sådär. De ser på mig med fasa när jag börjar gräva i fickan efter gummibanden. Ser hur de tänker att han glömde dem inte denna gången heller. Så bra övning för höfterna som avlastar på knä och rygg. Fler borde göra krabbgång oftare om ni frågar mig.

En uppgift som min grupp från i lördags behöver träna på uppenbarligen är aktivt lyssnande. Är mycket bra att göra i samtal med tjejer och här misslyckades alla totalt. Bra för mig – kan bli merförsäljning!

Första matchen på allvar avklarad för Häcken. Två noll mot Värnamo i Cupen i snöstorm. Fick hockeyfeeling i paus när de skrapade mattan. Målgesten som de gjorde går inte heller av för hackor.

På tal om Häcken – hoppas Adam Andersson tillfrisknar snabbt. Framförallt med tanke på den starten han fått på säsongen så förtjänar han detta.

Jobbet med Bergsjöloppet fortsätter.

Frukost är viktigt mål. Kanske dagens viktigaste. Den 27 april bjuder jag och en kollega detta i samband med information om SPQ Gold. Kul att bryta av vardagen med ett event. Mer information kommer.

Undrar om det skulle kunna bli en slankare sommar?

Visst är det konstigt att jag sålt två SPG på en vecka samtidigt som diskussionen om frukostmötet var. Tror på minst en till innan veckan är slut.

Alla order är bra order!

Det kom ett SMS igen och jag njuter:

Musik – Fall Out Boy – the last of the real ones

Uppdaterad Spotifylista

Redan i veckan kommer det ny föreläsning. Första av fem halva dagar med ett antal säljare. Det ska bli kul som vanligt.

Det rör sig lite här och där för övrigt också även det ska kämpas in i kaklet.

Tre saker som gläder:

  • Havsbuffén
  • SMSet
  • Längdskidåkningen i OS – damerna såklart

Må bäst!

// Mats

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s