Inte ens i den vildaste …

… av fantasier såg jag detta möjliga uppdrag komma?

När jag var med Nordic Wellness på Åby för ett par veckor sedan hade vi en tävling där tjejerna skulle ta två trekiloshantlar och hålla dem rätt ut från kroppen så länge som möjligt. Med de flesta försökte jag distrahera genom aktivt lyssna. Med andra ord ställa frågor och följdfrågor. En av tjejerna berättade att hon jobbade med försäljning och när vi sedan fortsatte prata kom en kollega fram till henne och berättade att hon letade efter en säljcoach, men inte hittat någon. Fast nu hade hon. Vi bytte visitkort och sedan har jag träffat dem och till veckan ska jag träffa VDn och ägaren. De är mycket intresserade. Bara för att jag var på Åby? Öppet sinne är av godo eller hur?

I veckan som var mässtränade jag igen. Tänka sig att för en del av dem var det tredje gången. Precis vad jag menar med just mässträning. Det är taktiksnack och ska/kan göras inför varje mässa.

Kostfokus går bra. Hittat ytterligare motivation.

Jättebra väska med fack för matlådor och flaskor. Dessutom ispåsar som håller kylan. Kallas passande nog för Six-Pack. Flest prylar när man dör vinner?

Kanske dags att lägga upp sig på transferlistan? Frågan är bara hur man gör och vilka sidor som gäller. Inte många som pratar om detta (i alla fall vad jag vet/hör)och framförallt hur man gör. Kanske det skulle finnas en instruktionsbok. Är det någon läsare som vet som kan tipsa mig?

Blev nog någon form av rekord i lördags. Gjorde fem raka PT timmar. Gick bra det också, men frågan om jag pallar fler. Förmodligen gör jag det eller som Frida Wallbergs devis: alltid lite till!

Trevligt att bada tillsammans med äldsta barnbarnet, men att behöva vakna kvart i fem en söndag. Känns sådär!

En vecka kvar till PT kväll på Nordic Wellness i Kållered. Blir en del trevliga erbjudande och In-Bodymätning. Kom gärna förbi den 27 mars mellan 16:00 och 20:00.

Förutom mässträningen var det säljutbildning och kundbesök samt boka nya dito. Dessutom börjar det droppa in beställningar på SPQ – testet för säljhinder – utan att jag jagar. Senaste veckan två stycken. Varje test jag gör blir tydligare och tydligare hur bra det är. Kom ihåg frukostmötet 27 april.

Träning  går som vanligt. Ja, okej kanske inte alltid. Igår var en sådan dag. Tur att jag hade stämt träff och skulle träna med en annan. I annat fall hade det inte blivit något och nu blev det normalt bra.

Det är glädjande att skriva att veckan som kommer blir det inte mindre. Nykundsmöten, fortsättningsmöten, lunchmöten, PT, Kickoff med Häcken. Som sagt det rör på sig. Avslutar veckan eller åtminstone lördagen med musik i kvadrat. Konsert med Hard Core Superstar och Mustasch tillsamman med trevliga kunder. Kanske jag dessutom klämmer in sista träningsmatchen med Häcken också. Laget som blev klart för Europa i helgen. Tack för det Malmö FF.

Som sagt – det rör på sig – när det gör det finns det hopp.

På tal om kärlek, eller inte. Tur i spel i veckan. 5 000 kronor på V86 satt som en smäck.

Första sponsorpaketet sålt till Bergsjöloppet också. Check.

Veckans musik blir Greta van Fleet – Safari Song.

Känns så 70 – tal vilket är häftigt. Led Zeppelin??

Spotifylistan uppdaterad.

Så kul att plankan förföljer mig just nu. Finns i flera olika situationer.

Tre saker som gläder:

  • Fullbokad kalender
  • Lördagens konsert
  • Matväskan

Må bäst alla!

// Mats

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s