Föreläsningar är trevliga…..

Föreläsningar är trevligt, även om jag helst vill göra dem själv. I lördags var jag på Strong Together och såg/hörde  Aron Andersson. Klättrat uppför Kebnekaise och simmat mellan Sverige och Åland. Svårt? konstigt? Ja, framförallt om, som i Arons fall inte kan använda benen direkt. Rullstol uppför berget och enbart armar i simningen. Så impad!

Detsamma med Renata Chlumska som kajakade och cyklade runt USA. Bara det var imponerade, men egentligen skulle hon gjort det med sin pojkvän Göran Kropp som dog innan. Då gör hon det själv istället. Här pratar vi pannben igen. Ett steg till är hennes mantra.

Att dessa två är fantastiska människor och äventyrare är okej, men dessutom bra föreläsare. Visst de har säkert tränat massor och fått coachning, men spelar roll. Jättebra är de och jag kan varmt rekommendera dem.

Har en offert ute som skulle vara så kul om den blev av. Säljutbildning för Personliga Tränare. Borde fungera bra för en sådan som mig. Säljutbildare och PT i en härlig blandning.

Nya nyhetsbrevet är också ute, en dag senare än vanligt, men hellre det än alternativet – Inte alls!

Fotbollen är igång. Tre poäng i första matchen mot Kalmar satt gott, men hårt inne. Gott att Kabiren satte straffen. Bra match och mycket underhållning. Synd att inte fler fattar var den bästa fotbollen spelas just nu? En match är veckan gör väl att längtan är större och risk för överflöd mindre.

Årets Geting – Peter Abrahamsson höll nollan igen.

Trevlig halvdag med Motalagänget igen i onsdags. Blir bättre och bättre tillsammans. Gjort tre dagar. Har tre kvar sedan får vi se.

Whiskeymässan – check! Såklart det blev en ordentlig visit hos Jack Daniels. Är man gammal sjua så är man!

Lite tuffare, men ändå med i kostmatchen. Är bra och kommer att bli ännu bättre. Detsamma gäller träningen.

Fortfarande tar det längre tid än önskvärt från ord till handling. Finns gottiga projekt ute., men säg till mig: Nu kör vi Mats! Tur att jag har tålamod.

Nya biljetter köpta till musikkonsert. Måste bara se Hardcore Superstar igen. Ensam?? Never know! Varberg Yes!

Ibland är livet vitt och ibland svart. Undrar varför? Jag skulle föredra mixen gulsvart!

Veckans dänga blir ingen. Lyssnat mycket på musik, men lite på Bandit så inspiration fanns inte.

Veckan som kommer blir två dagar i Borlänge. Kanske – förhoppningsvis med en kappsäck full av pengar med hem. Lite kundmöten här och där. Uppföljning och fler bokningar. Jaga på frukostmötet som är om 19 dagar. Finns att ta i. Lite PT blir det såklart också. Lugnare helg än på länge blir det också om jag får bestämma. Bra slutkläm med tanke på Arons devis i början på inlägget.

Tre saker som gläder:

  • Tydligen sprider det sig på Nordic Wellness att det rullar på för mig.
  • Så himla pigg imorse, trots Whiskeymässan igår.
  • Borlängeresan

Må bäst!

// Mats

PS Andreas Alm lovade mig att göra allt i sin makt för att åka upp till Stockholm och hämta tre poäng imorgon. Ett löfte är ett löfte.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s