Tillsammans är ändå …

…. något alldeles speciellt. Men mer om det lite senare.

Ofta symboliserar jag en offertprocess med en Trisslott. Idag var det så igen. När de innesäljare jag träffade lovade att sköta processen inklusive uppföljning fick de välja varsin triss. Två händelser var förvånande. Dels att det fanns två stycken som inte vågade ta utmaningen. Dels och detta var nog mest intressant. Efter att alla gjort sitt val var det tre stycken som valde att byta lott. Den ser jag inte ofta eller snarare aldrig komma.

Efter söndagens gyminfo fick jag en present av en av deltagarna.

Likt – ja, kanske, men framförallt gillar jag engagemanget.

Tillsammans är som sagt trevligt. Delad glädje är dubbel glädje och nu har jag fått mer av det på senaste.

Känns skönt i mage att dela upplevelser. Just nu upplevelser som jag gillar. Fotboll såklart, träning ännu mer såklart och bonusen musik. Skrev senast om konsert i Varberg. Den blir tillsammans. Längtar redan. Kommer att bli många trevliga stunder. Ibland finns inte saknaden förrän man upplever något igen. Redan nu har jag hittat en del.

T otalt olikt ensam
I ntellektuellt
L ika
L yssnande
S amstämmigt
A ttraktivt
M era fysiskt
M at ihop
A tt vilja göra saker ihop
N yttigt
S amma ö

Frukostmötet närmar sig med storsteg. Vill du gå?

En dotter är tillbaka i fadershuset. Firades med Sjöbaren. Inte enbart dotter utan mycket förstående. Tack för att du finns!

Med en present till sin 7ka pappa

Fotboll och Häcken. Jag brukar säga att det svänger fort i hockey, men uppenbarligen detsamma i fotboll. Bra öppningsmatch mot Kalmar med mycket målchanser och till slut en vinst. Katastrof och alla fel mot BP en vecka senare. Krydda detta med  en mycket underhållande match mot Dalkurd och en säker 3-0 seger.  Underbart sällskap. Dessutom vacker väder och 3500 på läktaren. Det svänger….. Nu längtar jag främst till söndag och match mot Hammarby, men först Sirius borta.

4 maj startar Bootcamp på Nordic Wellness i Kållered som jag ska hålla i. Bra tillfälle att slippa formen inför sommaren. Vill du veta mer? Klicka här.

Förra veckan i Borlänge blev jättebra. Kunde varit utan snöstormen, men resten var jättetrevligt. Lite ofrivillig vila, men välbehövlig. Tur att Facetime finns.

Bytt däck – vårtecken!

Veckan som kommer blir förutom dagens innesäljutbildning (VVS Grossist föresten) så blir det förhoppningsvis nio (!!!) kundbesök, en drös PT timmar samt utbildning som heter Mamma Move. Ska lära mig träna gravida och förlösta kvinnor (såklart). Någonstans mitt i blir det rock n roll på Sticky Fingers. Dead Daises står på scenen. Gott med fullbokad kalender.

Bergsjöloppsprojektet rullar på. Kom ihåg att anmäla Er.

Veckans dänga är nog en av de enklaste. Ghost är ett favvoband och när de släpper en ny låt som dessutom är så bra blir det enkelt. Rats!

Spotifylistan – Vem blir nummer 7 – Ms K?

Träningen går nästan oförskämt bra. Även kosten fungerar nu när det är mer tillsammans.

Tre saker som gläder:

  • Helgen var magisk som toppades i lördags.
  • Häckens match och vinst!
  • Tillsammans

Må bäst alla!

// Mats

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s