Hjälpas åt kan man …

… kalla det eller så kallas det nätverkande. Som Ni vet är jag mitt uppe i jobbande med nätverk. Väldigt intressant att träffa dessa olika medlemmar i Häckens affärsnätverk. Sannerligen en massa olika anledningar till varför just de har investerat.

För mig är det i grunden tydligt. Såklart att jag vill sälja, men också köpa eller varför inte se till att partners får fler affärer via mina kunder.

Just nu har jag fyra stycken sådana fall:

  • Dels Bergsjöloppet såklart där jag gör mitt för att de jag har kontakt med ska få en chans att vara med såklart.
  • Ett företag vill ha hjälp med rekrytering, vilket inte är min grej, men jag spanar i nätverkslistan och ger dem chansen.
  • Avslutningsvis är jag projektledare för två mässor och till dem behövs presentartiklar. Minst två eller kanske tre företag får chansen.
  • Dessutom försökte jag förmedla en fastighet till en av mina kunder från ett företag i nätverket.

Vi behöver alla hjälpas åt för att få ett så dynamiskt nätverk som möjligt. Tyvärr händer det titt som tätt att det är lika svårt att köpa som att sälja. Är de flesta som jag kontaktar nöjda och belåtna? Proppmätta som jag gärna uttrycker det.

En radioövergång så god som någon – proppmätt eller jag numera sällan, men ska formen fixas så är det inte att äta sig proppmätt som gäller, snarare balansera mellan hungrig och mätt.  Tack och lov att det är framgångsrikt.  Kanske blir en bild vad det lider?

Senaste blev det mycket TILLSAMMANS. Förutom en hel del trevliga uppdrag innan veckan är slut så ser jag för en gång skull fram emot helgen. Fyra umgåsdagar!! När hände det senast? Först fotboll och derbyt mot något gäng från andra sidan älven sedan tre dagar på Vann Spa Hotell. Umgås, träning, spa och ta det lugnt (försöka i alla fall). Som jag längtar. Att dela upplevelser har jag absolut inget emot.

Rollup måste man ha när det är events

Resten av veckan som sagt. Främst är det frukostmötet om SPQ Gold som jag ser fram emot mycket. Sedan direkt över till en kund som har invigning/öppet hus som jag ska vara del av i form av utställande leverantör OCH föreläsare. Minst två gig om femton minuter för att få de som är där att bli sugna på mer.

Torsdagen blir säljutbildning av en riktigt oslipad diamant. En kille som fått jobb som säljare utan säljerfarenhet. Spännande och roligt tycker jag absolut.

Kom ihåg Boot Camp som jag skrev om senast.

Kul reaktioner på förra inlägget. Det gläder mig.

Tre saker som gläder blir så lätta:

  • Fredagens båda event
  • Lördagens fotbollsderby (hoppas jag och förutsättningarna finns)
  • Helgen på Vann

Gott att spräcka Hammarbys förlustnolla, men var det verkligen nödvändigt att bjuda på två mål? Om det är så för att hålla tätt på lördag så är det ok för mig.

Veckans dänga blir dansk musik. Jesper Binzer från DAD kör något som passar mig: The future is now! Spotifylistan.

Nära ett bloggjubileum. Detta är nämligen inlägg nummer 198. Riktigt häftigt. Mer om det om två inlägg.

Efter en mindre aktiv vecka på grund av mancold är jag tillbaka i träning igen. Nu kör vi som vanligt eller kanske lite till?

Mama Move utbildningen var bra och intressant. Nu är det bara att hitta några klienter.

Gör det riktigt bra tills nästa gång.

// Mats

PS – nu börjar det röra sig i skrivaboktarmen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s