#200 – nummer tvåhundra är på plats

Då är det dags att för ett jubileum. Det tvåhundrade inlägget ska skrivas. Senaste jubileet var 22 november 2015.  Med andra ord så tog det lite längre tid denna gång att få ihop etthundra inlägg. Kanske och förhoppningsvis mer att göra än när denna bloggen startade i samband med att jag fick sluta min anställning.

I vilket fall som helst så har det varit över 22 000 visningar och fler än 14 000 besökare sedan starten. Jag tycker det är jättetrevliga och bra siffror. Kan nämnas också att självklart överlägset många visningar är från Sverige, MEN nästan 3 000 visningar är från USA, vilket är häftigt och också genererat ett inlägg på engelska.

Vad mer har hänt sedan slutet 2015? Jo, framförallt att det oftast varit mycket och bra försäljning och uppdrag samt såklart PT utbildningen där jag också kontinuerligt gör minst 40 timmar per månad. Den såg jag inte riktigt komma att det skulle bli av att använda utbildningen så snabbt, men summering är nio månader så när som på några få dagar. Häftigt. På tal om PT och licensen hörde jag ett vist uttryck häromdagen; att ta PT licensen är som att ta körkort. Bra PT eller bilförare; nja sådär, men övning ger färdighet och så känns det verkligen. Ser och känner mycket mer idag med de knappa 400 timmarna i bagaget.

En annan häftig sak med bloggen är att sedan jag kom på veckans dänga har jag skapat en Spotifylista med 71 låtar. Alltså tips om 71 riktigt bra dängor och idag kommer nummer 72, dessutom utan direkt ansträngning:

Alltså, veckans dänga är med Ghost och låten Dance Macabre från nya skivan som kommer på fredag. Tänk er den tiden när det var kul med att nya skivor kom och vi stod och hängde på låste till Bengans eller Skivhugget för att få första exemplaret. Riktigt så eller inte alls är det idag. Trist är det. Här är låten i alla fall:

Och uppdaterad Spotifylista:

I förra veckan var jag på föreläsning och försäljning (Dynamics Sales). Så i efterhand kändes det som domedagsprofeter som själva ville sälja in sitt koncept och utbildning. De sa att behovet av säljare kommer att minska radikalt inom  de närmsta åren och hänvisade mycket till Business to Consumersidan med Internet som bas för att skaffa information. Visst, kanske rätt, men att behovet av säljare inom Business to Business säljare finns inte i min och många andras böcker. Vi måste fortsatt ha en massa säljare som jobbar uppsökande både via telefon och besök. Hur mycket skulle jag sälja (kunderna köpa) om inte jag kontaktade dem. Så har det alltid varit oavsett om jag sålt 21 lotter, jultidningar, majblommor, styr- och reglerprodukter eller VVS. Samma med mina konsulttjänster. Möjligtvis kan SPQ Gold – testet för säljhinder bli ett sådant, men tveksamt.Synd förresten att jag inte bara kan sitta hemma på min kammare och håva in beställning efter beställning. Ingen skulle vara gladare än jag.

Helgen i Varberg blev inte riktigt som det var tänkt. Allt var bra, men huvudsyftet med att se Hardcore Superstar blev sådär, för många förband och för lång väntan gjorde till och med värmen svår för mig som sällan klagar.

Hade i fall bästa sällskapet:

Förmodligen få som missat detta par. I alla fall är det så att jag gillar det skarpt.

Det svänger verkligen om Häcken. Jättebra match mot AIK med skador och avstängningar som följd. Nästan B-laget mot Östersund och pisk. Varför får inte Mervan Celik spela? Inte ens när det saknas fem spelare? Frysboxen? Skräp också med allsvenskans bästa spelare Rasmus Lindgren som fick ytterligare en hjärnskakning. Lyssna gärna på intervjun med honom i En podd om Häcken 

Bara för att det är tvåhundra inlägg som kommer jag absolut inte att sluta skriva. Såklart jag siktar på fler milstolpar.

Det har varit riktigt bra kundbesök senaste veckan.  Gäller att ha tålamod för många säger ”efter sommaren” och då kan det bli ketchupeffekt.

På lördag och söndag blir det cykel (spinning) utbildning. Spännande och kul. Sedan får JAG välja musiken och då blir rock n roll. Alla ska känna igen sig och bli triggade att ta i mer när det är bra musik.

Imorgon blir uppstart av utbildning till en ny kund. Spännande och utmanande.

Fredag gör vi ett annorlunda gig. grilla åt en kund som har ett event med kunder. Tar jag fram korvgubbetakterna. Finns några strängar på lyran.

Tre saker som gläder.

  • Sällskapet i Varberg (och annars)
  • Musik och musik och musik – värsta räddare i varje nöd
  • Vädret – kan aldrig bli för varmt.

Må bäst!

// Mats

PS Köpt occlusionsband. Måste bara prova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s