#202 Genrepet är …

… avklarat. Alltså första cykelinstruktörspasset. Fem hjältar var med och deltog. Det var lika roligt och inspirerande som jag hade trott. Tänk Er en kombo av instruktör, föreläsare, rockstjärna och DJ. Dessutom får du ett träningspass på köpet. Så jäkla kul var det. Nu har jag fyra pass inbokade varav det första är redan imorgon onsdag.

Bildbeviset!

Sommaren (kalendervis) närmar sig med stormsteg och den vanligaste kommentaren jag hör är; ”jätteintressant, hör av dig efter semestern så gör vi något!” Positivt att det finns intresse, men det tär på min rastlöshet att vänta.

Nu är blir det sommarjobb i år igen. Gothia Cup och lite annat i tio dagar. Inte fy skam, snarare tvärtom. Detta tillsammans med PT och cykel så får jag säkert ihop sommaren också.

Fotbollen (Häcken) har uppehåll och VM fotbollen rullar på med världens fart. Kändes som att Sverige stängde igår när matchen mot Sydkorea spelades. Synd att Sverige inte har bättre anfallare som kan gör mål på de chanser som skapas. Här har Ni ett djärvt grepp som jag tycker att Janne Andersson ska testa. Ut med Toivonen och upp med Granqvist som 10:a. Bra bollmottagare och spelintelligent samtidigt orädd i boxen. Tyckte han var för långsam ett flertal gånger och därför är det bättre med en annan mittback.

Är VAR bra? Jag rekommenderar fler domare istället. Två huvuddomare och två linjedomare. Då täcks planen mycket bättre.

Storhelg på gång med älgakliv. Midsommar och det ska lite semester igen. Denna gång bär det av till Tylösand som är lite av mitt svenska paradis. Tänka sig på tre månader har det blivit Lysekil, Varberg och Falkenberg och nu blir det Halmstad. Så härligt och jag är så glad att vara lite med någon som jag tycker väldigt mycket om. Vilken härlig kombo.

Bra initiativ av Häcken att ordna nätverksträff i samband med matchen. Träffade två nya kontakter som jag ska arbeta vidare med.

Bergsjöloppet rullar på. Förra veckan hade vi ett trevligt infomöte med samarbetspartners och potentiella sponsorer. Redan bokat upp möten med de flesta deltagarna plus några andra intressenter. Kommer säkert att bli ett bra sponsorår.

Veckans dänga blir Kongos – Come with me now. Lite annorlunda och trevlig låt kryddat med lite dragspel.

Spotifylistan

Några funderingar/konstateranden;

 1. Undrar om det fina vädret kommer tillbaka? Jag längtar efter mycket värme.
 2. Elementary är bra även andra gången
  .
 3. Detsamma gäller Sjöwall/Wahlöös böcker. Just nu läser jag ”det slutna rummet
 4. Kommer det in en ny anfallare i Häcken och kommer de att starta resan upp tabellen?
 5. Kommer det en ketchupeffekt i augusti med en massa uppdrag efter hårt bearbetande under våren?
 6. Att skaffa ett lyftarbälte gav direkt fem kilo upp i marklyft. Kul med grejor såklart.
 7. Den stora utmaningen i ett cykelpass är musiken. Inget snack om saken.

Att fortsatt ständigt vara hungrig inte det roligaste, men det har ju gett resultat. De flesta tycker resan är bra jobbad. Max två kilo till sedan blir att ställa in vågen i garderoben och enbart fokusera på midjemåttet. Vikt är överskattat.

Tycker faktisk att denna är filosofisk. Tur att jag inte visste om att jag skulle fotas. Blev bättre såhär.

Jag längtar verkligen till helgen.

I vissa fall tycker jag det är synd att vänta till efter sommaren som jag skrev om tidigare. Har man ett problem så blir det inte bättre efter sommaren. Ta hellre tag i det direkt. Sådana finns det fler än det borde finnas tyvärr.

Tre saker som gläder:

 • Tylösand
 • Tillsammans med den bästa!
 • Cykelinstruktör

Må bäst!

// Mats

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s