#203 lär en gammal …

… hund sitta kanske inte är så lätt. Men det är mitt yrke både som konsult och personlig tränare. Såklart måste jag också leva som jag lär och det ska gudarna veta att jag gör. Senaste känns det som det är mycket förändringar och de flesta är av godo även det krävs en del energi för att få till dem både fysiskt och mentalt. Men vi utbildare säger ju att antingen utvecklas man eller avvecklas man och i bok finns därför inga alternativ.

Äntligen – som jag har längtat, men nu är har jag använt de tre magiska orden. Ni som använt dem vet vilka de är och hoppas att ni kände samma längtan och känsla.

På tal om längtan så har jag ett tag haft lite presentkort till Tylösand och ni som läser mig vet att det var helgens begivenhet. Som så ofta den sista tiden var det en resa och många olika upplevelser. Här kommer ett gäng (7):

 1. Avkoppling
 2. Träning
 3. Spa
 4. Nattklubb
 5. Fotboll på storbildsTV
 6. Strandpromenad
 7. och det bästa sparades till 7:an
  Tillsammans och med den bästa!

Avslappnad och njuter

 

Träning med havsutsikt.

Tillsammans

Tillsammans en gång till

Fin och passande tavla ovanför vår säng.

Märker att jag kopplade av eftersom lite redan , men nu har det varit energi både högt och lågt. Far och flyger mellan olika platser hela tiden. Fixar och grejar både här och där. Känns mycket bra.

Det ”slitna” uttrycket ”vi fortsätter diskussionen eller startar upp efter semestern” sitter i. Synd att det inte finns ett begränsat antal tillfällen att säga så?

Det är kul att jobba med Bergsjöloppet. Flertal som är intresserade av att diskutera medverkan och i de flesta fall kan jag göra regelrätta kundbesök för att sälja sälj.

Har trots slitna uttrycket ganska fulla veckor de två nästkommande. Sedan blir det nog träningsläger och tillsammans.

Kanske efterkonstruktion, men jag blev inte alls förvånad att Tyskland vann till slut mot Sverige. Att skylla på Durmaz är att ha otur när man tänker. Visst, han gjorde så det blev frispark, men sedan då? Varför inte fler i muren och ingen behöver vara Einstein för att räkna ut kort frispark och skott när tiden i stort sett är ute. Visst är det väl så att vi vinner och förlorar som ETT lag. Med andra ord konstig fokus som tog oansenliga proportioner. Att ens behöva stå inför TV kameror och berätta att man är svensk när man dagen innan spelat i tröja med svenska flagga på? Jag förstår ingenting.

Igår kom bokningen för Häckens nästa match på min nationaldag den sjunde (7)/sjunde (7). Mitt i all VM fotboll är det ändå skönt att ha något att längta till.

Att längta till finns kanske inte just nu. Efter tre hektiska månader med resor till Lysekil, Falkenberg, Varberg och Tylösand är det tomt på den fronten samtidigt som det inte finns mycket tillfällen att skapa dito. Visst någon helg här och där, men erfarenheten säger ändå att det är trevligt med några dagar så att vi blir lite hemmastadda och avkopplade. Vi får lyfta på några stenar och hitta något trevligt.

Med lite flyt så kan det trilla in en PT sälj vilken dag som helst. Både tack vare tidigare Bollplank och i veckan ett SPQ. Hade smakat mumma.

På tal om mycket helt annat. Är på storjakt efter en liten lägenhet i Göteborg. Tacksam för alla tips. Ring 0702-668 639 eller maila mats.ljungberg@7konsulterande.se

Ny giv – ingen dänga. Johan Falks kommentar till detta är helt säkert ”vafan!”

Fortsatt fattas några hekto till målvikt. Fettprocenten är ok, men mitt BMI är kass? I mitt fall kan det inte stämma. Min målvikt ska vara ytterligare minst 10 kg? Svårt att se hur jag skulle se ut om jag skulle lösa detta? Har ingen riktig förklaring omkring BMI?

Några kilo till går säkert att ta, men så många?

Träffas ofta, men längtar annars.

På torsdag blir träning med en riktigt stark kille. Ska bli kul att utmana mig själv.

Tre saker som gläder:

 • Energi
 • Ledighet
 • Tre ord!

Må bäst alla!

// Mats

Annonser

Ett svar till “#203 lär en gammal …”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s