#205 sportig dag …

.. blev det verkligen igår. Först cykel in till Heden och Gothia Cup en hel dag.

Därefter cykel hem för att byta till bil och ner till Nordic Wellness i Kållered för att leda ett cykelpass på 60 minuter.

Tillbaka hem, duscha och in till stan och ett par timmars rundpingis med en och annan öl som avsvalkare.I väntan på hemfärd blev det ett stopp på Hard Rock Cafe och såg  Rock Circus. Kan verkligen rekommenderas.

Saknad och längtan är det någon skillnad mer än att det är olika bokstäver och två olika ord? I min bok är det så. Längta är betydligt skönare att göra. Ofta i min värld är det när jag gör något och samtidigt längtar. Ibland så enkelt som att bara gå ut och lämna för en arbetsdag eller liknande. Då börjar jag längta direkt och får en skön känsla i magen. Sakna däremot är det när sysselsättningen är låg eller i alla fall lägre. Inte alls lika kul och då infinner sig en känsla av rastlöshet eller som Uggla sjunger ”rastlösheten brinner i min kropp”. Mycket svårare att koncentrera sig. Även saknadkänsla är en bra känsla. Att som i mitt fall ha något att sakna är bättre än alternativet. Som ni vet har jag någon fantastisk både att längta efter och sakna . Det gör livet mycket enklare såklart.

Att längta i ett annat perspektiv. I skrivandes stund är det snart semester. Bara fyra arbetsdagar kvar sedan lite nada och därefter ett antal fina dagar i  Falkenberg i bästa sällskapet. Det har jag bestämt att det ska bli. Hur svårt kan det vara frågar sig vän av ordning. Inte svårt alls utan lätt som en …

I veckan var det fem år sedan jag startade 7 Konsulterande. Tiden går fort när det är roligt och så mycket som hänt. Kunde jag inte så när jag skickade in ansökan. Blev så bra.

Guns n Roses på Ullevi på lördag ska klämmas in. Bra så det blir längtan istället.

GP eller Göteborgs-Posten är verkligen på min svarta lista. Att de har annonser för att finansiera sin verksamhet har jag inga problem med, MEN och ett stort sådant, man ska också betala extra för att läsa de flesta artiklarna. Snart vill de väl att du ska betala för att FÅ prenumerera också. Gör om och gör rätt och gör det nu om ni vill ha läsare kvar. Jag har slutat i alla fall.

Så när det var att jag fick till en PT sälj i fredags. Vilket sätt att avsluta våren på. Nu lever jag på hoppet att den kommer i augusti istället.

Michael Kors logga gillar jag och ni kanske förstår det kopplingen. Ringen kanske ska bytas ut mot ett hjärta istället?

Får räcka så här denna gång. Nu dags att jobba igen!

Tre saker som gläder:

  • Alltid #tillsammansnuochsen
  • Vädret och solen
  • Snart semester

Må bäst!

// Mats

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s