#206 Hastighet 0,054 km/h ….

… är den hastigheten som Heinz ketchup rinner ur flaskan innan allt kommer. I alla fall om jag kommer ihåg rätt från en reklamfilm jag såg.

Kommer strax tillbaka till ketchupen och dess metafor, men kan ni tänka att det är en och en halv månad sedan senaste inlägget. Inte ofta det händer, men nu gjorde det så. Fråga mig inte varför, men kanske ska till och med jag skylla på värmen eller annat. Spelar roll?? Nu kör vi på igen…..

Under våren och sommaren har jag skakat mycket på flaskan och även nu en del i augusti. Hastigheten har helt klart ökat och det finns stora möjligheter att det blir värsta ketchupeffekten redan i september.

På samma som det är omöjligt att få ur någon ketchup ur flaskan om du inte skakar, är det svårt att få framgång utan prestation. Tack vare den härliga sommaren och bra avslut på semestern har jag haft en massa energi till att båda ringa och besöka befintliga kunder och nya möjliga dito. En del trevliga offerter är ute och samtidigt har en del blivit affärer.

Skrivit tidigare om SPQ Gold – testet för säljhinder. Det händer en hel del på den fronten också.

Främst att jag numera är ackrediterad konsult för testet. Gick utbildning i mitten på augusti. Dessutom gör vi ett nytt frukostmöte den 7 september för att surfa vidare på framgången från mötet i våras.

För Er som inte kommer ihåg min inledning:

En VD för ett större företag jag jobbade för tidigare sa ofta till sina anställda att det var viktigt med ”Balans i livet”. Faktum är att jag börja komma dit hän också. Lite skruvandes här och där så kommer det att bli fantastiskt bra. Dessutom mår jag fantastiskt mycket bättre när det är så. Framförallt semester och ledighet har gett mig en blodad tand. Det vill jag verkligen ha mer av.

Attityd är viktigt:

Att ge av mig själv känner jag att är bra på. Kanske därför jag är inom utbildningsbranschen både i mitt företag och som PT, men i perioder kanske jag inte fått lika mycket. Kan bero på att ovanstående är mitt jobb och att jag ska ge, men det som hänt sista halvåret (nästan) är att jag får massa tillbaka. Inte vad som helst utan det finaste som finns, nämligen kärlek.

Så häftigt att vara vi två och göra allt vi gör tillsammans. Om ni frågar mig; är det bara början. Kul med alla signaler som jag tolkar som att det är ömsesidigt.

Känns faktiskt #abrakadabra mest hela tiden.

På tal om detta – jag jämför inte eller det finns inga konkurrenssituationer no matter what!

Tack vare detta blir också en mer balanserad inställning till träning och ibland blir det träning tack vare detta, även lusten egentligen inte finns. Givande och tagande igen.

I september kommer det att hända en hel del. Inget snack om den saken. Frukostmötet, Bergsjöloppet, operation, Osloresa och lite annat smått och gott.

Inte så mycket serier nu för tiden. Kan bero på samma som jag skrivit tidigare. En serie blir det. Vi tittar på Prison Break tillsammans. Min tredje omgång med ”bröderna”, men det är värt det. Tillsammans funkar allt.

Framgång ska firas – i förra veckan fick jag en beställning på Personlig träning för säljare. Så här såg det ut när jag kom hem:

Löjrom är så gott.

Dessutom fick jag passande kexchoklad!

Tre saker som gläder:

  • Tillsammans är abrakabra.
  • Härligt det är igång med jobb igen.
  • att sommaren håller i sig. I skrivandets stund är det 22 grader ute. GÖTT

Må bäst!

// Mats

PS Sommarens konsert med Guns n´ Roses var kanon. En av många trevliga saker som hände under sommaren. Igen med trevligt sällskap och en av medlemmarna i bandet hade snyggaste T-shirten.

 

Annonser

Ett svar till “#206 Hastighet 0,054 km/h ….”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s