#233 bra start och träningsläger i …

… dagar, men mer om det sedan.

Vilken härlig dag idag. Verkligen en ljus och fin dag med en fantastisk soluppgång.

.

Solbrillor på!

Redan mitten av januari och det har verkligen blivit en skön start på de flesta vis. En del trevliga beställningar, utföranden och sköna förfrågningar. En bra start gillar jag verkligen. Bra att surfa på under året. Dessutom en hel del nya PT klienter, men kanske inte lika otipppat?

Tur att Häckens matcher i år går på DPlay. Då får jag se dokumentärerna med Foppa och J-O bland annat. Sportgodis på riktigt.

Som jag skrev på önskelistan har jag nu startat träningslägret The Six Pack Revolution med extra allt i 75 dagar. Massor av matlådor görs både högt och lågt. Shakers laddas med måltidsersättningar, vattenflaskor fylls (ska dricka 4 liter per dag) och någon träning varje dag som också toppas med två utmaningar i veckan. Mycket taggad och inspirerad.

Kul med de nya förfrågningarna är att det är några av dem som är lite längre precis som i önskelistan. Tror verkligen mycket på dem. Startar med ett företag redan nästa vecka på deras säljkonferens för att se hur deras säljare jobbar. Därefter blir ett snack om vad som ska göras?

Förutom jag kommer att må bättre, förhoppningsvis se bättre ut finns ett annat mål och det blir tillsammans med bästa kärleken. Mer om det en annan gång.

Inte helt enkelt nu att hitta en TV-serie som har många avsnitt att plöja igenom. Lite tillbaka till förr med ett avsnitt i veckan. Trist att hålla reda på de olika, men snart kommer detektivarbetet ge nytta!

Kul förresten att lära sig nytt i SPR. Både om kost och olika andra träningsövningar.

Som sagt idag är det fotbollspremiär. Som vanligt ser Häckens trupp bra ut för att vara med i toppen, men behöver någon en klasspelare istället för Paulinho som pricken över i.

Känns kul att allt är igång och på ett gött sätt!

Tre saker som gläder:

  • Soluppgången idag.
  • Se fotbollspremiären med kärleken #tillsammansnuochsen
  • Bra samtal med kund inför nästa veckas säljkonferens

Må bäst!

// Mats

2 svar till “#233 bra start och träningsläger i …”

  1. Hej Mats, vore intressant med en utvärdering om 6pack programmet, har själv tittat på det men inte sett någon svensk utvärdering och om alla recept går att genomföra med den svenska marknaden? Amerikanska program har ibland mkt ingredienser som är svåra att ersätta.
    Ha det gott!
    / Heléne

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s