#234 en hyllning till…

… min stora kärlek!

Jag vet att det är ett tag sedan och det är för mig som för många andra både högt och lågt, MEN idag är ingen vanlig dag utan idag är det den 23 mars och för två år sedan stegade jag in på Green Market och träffade en underbar kvinna som det har visat sig vara ännu SÅ mycket bättre. Som jag skrev för ett år sedan om fight eller flight känsla så är det bara fight som gäller. Tänker hålla mig kvar.

Detta år har som vårt första år varit mycket händelserik som kulminerade den 23 (!!) december med ett ringbyte. Det har varit svårt att missa, men det är fortsatt helt underbart. Tänk att denna diskussion togs via mail. Vem såg det komma för några år sedan, men alla medel är väl tillåtna.

Har det hänt något mer under vårt innehållsrika år? Det har det verkligen, men främst vill jag säga att oavsett om det händer eller inte händer något är det underbart att hänga tillsammans.

Det konstiga och befriande underbara är att känsla av längta finns där så ofta, även om vi träffas varje dag är det ändå så att det längtan ligger och gror inne i hjärtat. Känslan att alltid vara tillsammans finns. När jag får en avbokning på gymmet är alltid första tanken ”nu kommer jag hem fortare”.

Det mest överraskande är nog ändå vårt gemensamma intresse för det underbara fotbollslaget på HisingenBK Häcken. De är få matcher som vi inte ser antingen på plats eller streamar.


Från Falkenberg!

Det blir en bra radioövergång till en rolig resa vi gjorde i börja på september. Basen för resan var Häcken borta mot Kalmar, men det blev Kalmar Slott som hade en utställning med Van Gogh och efter matchen över till Öland. där såg vi kameler, väderkvarnar, Solliden, Borgholms Slott fyr och lite annat roligt.

Andra mysiga resor har varit Kroatien och Spanien som på sina sätt var fantastiska samtidigt som att lösa kryss eller pussla är minst lika härligt.

Har vi alltid samma intressen? Knappast, musiken skiljer oss åt, MEN det hindrar inte att vi går på Hammerfall i Dahlhalla eller Diggiloo i Vårgårda. Vi gör det för att vi kan – vill – är tillsammans!

Att vi gör saker eller kalla det gärna äventyr. det är ett bättre ord såklart. Att fånga tillfället i flykten och visa flexibilitet är grymt befriande. ett gott exempel på det var för någon månad sedan när det hände mycket tråkig sak och ett dygn senare (mitt i veckan) var i på Stadshotellet i Varberg och pausade livet. Tack älskling för att du stöttade då!

I skrivandets stund har vi fem dagar kvar på The Six Pack Revolution där vi tillsammans i 70 dagar gott hårt åt att främst äta rätt. Här har vi varit stöttande och hjälps åt med matlådor och planering av vad vi ska peta i oss. Det är kärlek för mig i drivor!

Avslutningsvis har vi en robotdammsugare som heter Fred! Varför skriver jag om Fred i en kärleksförklaring. Jo, att göra saker ihop är kärlek och i mitten på augusti slutade vi med allt vad nikotin heter och sparade pengarna istället. Bland annat blev en ny familjemedlem.

K ramgoaste 
A lltid finns du där
T illsammansnuochsen
E verASTE

Kate – hoppas fortsatt att detta bara är början och att vi ska hålla i detta #tdsoå #asjsäd #lolm #moml

Skrev om musikintresset ovan. Denna låt är för mig för evigt förknippad med oss:

Skönt att kunna spara det bästa till sist!

Tre saker som gläder:

  • Tillsammansnuochsen
  • Kvällens middag
  • Mina barn (får också vara med ett hörn)

Må bäst alla!

// Mats

2 svar till “#234 en hyllning till…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s