#240 och det blev en roligare …

… vecka för en gångs skull. Jag jobbade både måndag och tisdag som konsult samt även lite på onsdag plus att jag hade en del PT-timmar.

Det ena uppdraget var återkommande uppföljning av säljare. Om jag kommer ihåg rätt så har vi sedan september skrivit och följt upp över sexhundra (600) offerter. Säljarna har koll på alla sina offerter. Antingen affär eller inte. De som inte är släckta finns det ett uppföljningsdatum på. Häftigt om Ni frågar mig. Hur många av Er säljchefer/VDs därute som läser detta kan skryta med dessa siffror?

Varför pratas det om elitspelarna i till exempel fotboll har svårt med motivationen i dessa tider? Såklart att det kan vara lite omotiverat ibland, men att få betalt och syssla med det man älskar mest borde väl inte vara svårt att motivera sig för. Kanske inte vi ska jämföra, men att inte veta om man kommer tillbaka till jobbet eller blir utan jobb. då kan det vara svårt att motivera sig att gå vidare. Rätt ställda frågor önskas nu!

Det andra uppdraget var återigen ett utbildningstillfälle för innesäljare. Denna gång lite av min hemmabransch. Kylteknik och grossist. Kul att träffa säljare och prata någorlunda samma språk. Dessa utbildningar är alltid i två delar med mer teori i första delen och repetition och praktik i den andra. I detta fallet har jag blivit lovad att alla ska göra fyra samtal om dagen. Det är i grund och botten inte särskilt mycket, men i detta fallet var det sju (!!!) säljare. 

4 samtal/dag gånger 7 säljare blir 28 samtal per dag.
28 samtal per dag gånger 5 dagar i veckan blir 140 samtal i veckan.
140 samtal i veckan gånger 4 veckor på en månad blir 560 samtal i månaden.
560 gånger 10 månader (snällt räknat) blir 5 600 samtal per år.
Snacka om att röra upp damm. Vem vill inte ha den aktivitetsnivån? 

Köttfria köttbullar? Vad är det? Falsk varudeklaration? Finns det veganfria köttbullar också? Ibland undrar jag varför inte saker kan kallas vid sitt riktigt namn. Såvitt jag vet väljer vegetarianer och veganer bort kött, vill Ni då verkligen äta köttfria KÖTTbullar??

Kan absolut vara stolt över min träningsintensitet. 

Börjar hända lite i alla fall med MM Sports som sponsrar mig. Blir lite klick då och även lite köp. Riktigt glad för att ni handlar och hjälper mig till en fortsättning på samarbetet.

Och på tal om träning och MM Sports. Just nu har vi kampanj på PT inför sommaren. Vill Ni träna med mig är det Nordic Wellness i Kållered som gäller först och främst.

I mitt fall får ni med en Milk and Oats (måltidsersättning) samt en shaker från min samarbetspartner MM Sports . Om Ni enbart vill köpa produkter med med 10 % rabatt klicka på länkarna samt skriva rabattkod Mats10 i kassan när ni handlat klart. 

Nu till något helt annat.

Det var länge sedan som jag tittade på en dokusåpa, men av någon outgrundlig anledning fastnade jag för att se på Robinson. Följer inte bara denna säsongen, utan också förra säsongen när jag ändå håller på. Två saker är mer intressant än andra. Tävlingarna är jättekul att se på och sedan följa gruppdynamiken och hur de som producerar till och från  stör den med olika twists. Får lite flashbacks från lumpen. Däremot är jag inte helt säker på att allt är spontant. Någonstans säger det mig att det finns ett visst form av manus och att de olika deltagarna ska uppträda på ett visst sätt.

Om drygt två veckor är det igen dags att gräva i foten. Efter enormt mycket rehab är insikten från läkarna att de behöver karva bort lite ben i foten som ligger och skaver. Tredje gången gillt? 

Har sett en del Crossfit filmer på det senaste och de inspirerar mig. Finns vissa likheter med de passen vi hade på Six Pack Revolution och dem gillade jag. Bland annat finns det ett pass som heter Murph Challenge som hedrar en amerikansk soldat som dog i Afghanistan 2005.

Detta är Murph Challenge

 

Måste testa, kanske med viss modifikation första gången.

Långhelg och för första gången på länge blir det en bortaturné. För drygt två år sedan precis när vi träffats, min kärlek och jag, på vårt första SPA hotell. Det visar sig också att det är det bästa SPAupplevelsen. Nu ska jag inte dra på det längre utan det är VANN Spa i Bohuslän. Två dagar med mycket ”ta det lugnt” ska bli underbart.

Gillar verkligen att volontära på Stadsmissionen och det verkar som att de gillar mig också.

Underbart att vara i ett sammanhang. Kanske därför jag letar efter ett längre sammanhängande uppdrag. Känner du någon?

Tre saker som gläder:

  • Tillsammansnuochsen läs Vann
  • Stadsmissionen
  • Att träna och ta ut sig är gött både under tiden och efteråt.

Må bäst all!

// Mats

2 svar till “#240 och det blev en roligare …”

  1. Underbart med de köttfria köttbullarna!
    Kommer du ihåg på Rockbaren och den där tjejen som frågade om baconchipsen var veganska?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s