#242 och jag är nykär …

… så det räcker och blir över igen.

Efter en lång graviditet på över sex månader kom hon i familjen så efterlängtad. Denna blankvita skönhet på utsidan med så mycket värme på insidan. Ibland blixtrar det som gas eller lågenergi med 12 volt. Det är en HUSBIL!!

Redan efter en vecka är hon fått sitt namn. Inte helt otippat blev det Solrosen som är världens vackraste och ståtligaste blomma.

 

Kan inte beskriva det bättre än så här. Kanske gäller mer mig?

Redan nu är den använd i massor. Vi har varit i väg tre nätter på Österlen samt två nätter i Mösseberg – Falköping. Några nätter på parkeringen utanför Nordic Wellness i Kållered har det blivit när kunderna är morgonpigga.

Eftersom det är som det är med denna förbannade pandemi, har jag sagt upp (tillfälligt ) kontoret och använder husbilen till kontor också. Tre stycken Bollplanksmöten har det blivit samt några utvecklingsmöten med kunder. Värme finns, kaffe finns samt bord och soffa att sitta i. Behövs det mer?

Varför är singles day i flera dagar?

Sedan ett tag tillbaka är jag i skolbänken igen. Business Management heter utbildningen över 16 måndagar plus läxläsning. Utbildningen är på IHM som en isolerad utbildning eller en del av fyra för en kandidatexamen. Just nu tar jag en termin i taget. det är roligt att både lära sig nytt  samtidigt få bekräftelse på att det finns en hel del kunskaper samlat genom åren.

Det bästa med utbildningen är alla verktyg som vi får med oss. Bland annat en ekonomisk modell som heter Dupondmodellen där man mixar ihop resultatrapporten med tillgångarna i balansrapporten. Denna har jag gjort till ett par kunder och skickat ut som en teeaser till fortsatta diskussioner.

När jag tänker på teaser eller retas är det verkligen jobbigt att sitta hemma framför TV och titta på Häcken. Jobbigt för vi vill ju vara på plats. Tänk vad många matcher borta det också kunde blivit. Jaja, det är vad det är samtidigt som jag kan bli förbannad eftersom det i min bok denna andravåg av pandemin är skapad oss själva. Tålamodet är mycket lägre överallt och de flesta tänker säkert att detta händer inte mig. Konstigt då att fler och fler blir smittade och sjuka. Ska inte skriva mer om detta för jag hör själv att jag låter som en gammal gubbe.

Tidigare i inlägget skrev jag om Nordic Wellness. Nu har jag sagt upp mig därifrån igen! Andra gången på två år. Förra gången kanske Ni kommer ihåg att jag fick jobb på en Cross-Fit box i Kungsbacka. Funkade inte så himla bra utan det blev att krypa till korset.

Nästa inlägg kommer att handla mer om vad jag ska göra istället. Oavsett är jag jäkligt taggad och tror stenhårt på detta. Tur förresten, annars hade jag kanske hoppat i galen tunna.

Det händer att jag tränar Crossfit, fast i Sisjön. Bra att någon annan säger vad jag ska göra.

Förutom denna vecka, har jag hållit i Stadsmissionen också. Det är en riktigt härlig energipåfyllare både från personalen och från gästerna. Känns faktiskt i kroppen att jag inte varit på plats denna vecka.

Musik musik så sjöng Dag Vag i början på 80-talet. Och musik har blivit om möjligt en ännu vitalare del i mitt liv. Inga konserter, men Bandit Rock och Spotify går för jämnan. Undrar man kan slita ut dessa båda? 

I skrivandes stund är det AC/DC som skrålar ut i högtalaren. Nya skivan – Power Up –  från dom skojar man inte bort. Låter som det ska låta om AC/DC – som vanligt!

Till denna lyssning borde jag dukat upp med ett par kalla, några shots med Jack samt grillchips och creme fraiche. Hur gick det med detta? 

Dåligt eller kanske bra! Sedan den femte november är jag i The Six Pack Revolution grottan igen. 75 dagar med strikt kost och träning. Inte lika kul denna gången för att överraskningar är inte där. Kosten hyfsat densamma och även träningen ger mig inga överraskningsmoment. 

Det viktigaste dock. Slipar på formen och det kan behövas för vad som komma skall. Vi har passerat toppen av berget och är nu på hemväg. 

Skönt att ha husbilen – slipper jobba hemifrån eller på sätt och vis gör jag ju det.

 

Mera musik. Sedan vi var på Dalhalla förra sommaren och såg Hammerfall ligger de mig varmt om hjärtat. Nu har de släppt en liveplatta som är riktigt bra – lite njuning av live fast vi inte är på plats. Faktum är att det var en av de första konserterna som ställdes in för oss i våras.

När jag lyssnade in skivan nämnde de om en skiva som heter:

No Sacrifice No Victory

Riktigt bra uttryck – stämmer ju alltid – på något vis kommer jag att stjäla detta ;-). 

Tänk om man kunde sätta färg på Covid-19? Att vi kunde se vilka som är smittade och inte. Visst hade det varit kanon.

 2020 kunde varit ett mycket bättre år. En uppdatering av konsultjobbet finns ju knapp att göra. Oktober var en trevlig månad, men då kom nya restriktioner såklart. Det blir till att hitta på nya projekt OCH det kommer!

Nu räcker det för idag!

Tre saker som gläder först:

  • Nya projektet – jobbet – #tillsammansnuochsen
  • Musik musik musik
  • Husbilen – såklart

Gör det bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s