#251 och jag tror att det blir många små-

… rubriker och teman idag. Ingen ordningsföljd utan bara en massa lika brainstorming.

Hank from Hell upptäckte jag för ett tag sedan. Tidigare sångare i Turbonegro och spelade Cornelius i filmen. Kanske jag är sen på bollen, men nu har Ni andra som är sena på bollen honom också.  Jag blir riktigt lycklig av just denna dänga:

Undrar om det någonsin varit så mycket publicitet om denna fantastiska fotbollsklubb BK Häcken? Både före omröstningarna och även efter. Att det dessutom blev ett rungande ”JA” till att Göteborgs FC ska bli involverade i denna ädla bollklubb är fantastiskt. Blir det dubbla SM Guld till Hisingen i år? Inga höga odds på SM guld för oss i år.

Småpåvar som tror att de är något. Rätt trött på dem. Ni kanske undrar vad en småpåve är? Det är någon som vill vara chef, men inte är det och inte kommer att bli det heller. Dock tror småpåvarna att de är ett chefsämne som heter duga. Uttrycker sig ofta att de inte ens vill vara ansvarig, men försöker bestämma hela tiden och kör med alla andra. Är de bra och bra för organisationen. Inte en chans, men de dränerar energi. Släpp detta nu, ni alla som tror….

Hade jag kunnat ta beslut för andra, hade jag förmodligen gjort det för att bespara en massa… – på tal om småpåveri – men minska skadan kanske? 

 

MK PT Online prestationer fortsätter. Nu är vi samarbetspartner med ActiWay och Epassi. ActiWay är en hälsoportal där företag kan erbjuda sina medarbetare ett friskvårdsbidrag genom Actiway. Det blir enklare, säkrare och effektivare att både nyttja och administrera friskvårdsbidraget.

Även ePassi Min Friskvård AB tillhandahåller ett betalsystem för skattefri motion och friskvård som hjälper arbetsgivare att aktivera sin personal. 

Båda dessa är vi numera en del av och här kan Ni investera ert friskvårdsbidrag till exempel hos oss.

MK PT Online finns såklart på Youtube

Karl hade namnsdag i veckan och en av besökarna på stadsmissionen heter Carl-Gustav. Jag bjöd honom på en prinsesstårta och det var första gången i hans 80-åriga liv som någon gett honom en tårta. Han blev såklart jätteglad.

Corona och rabiessäkrad – lookalike – vem är vem egentligen?

Min egen träning går riktigt bra när jag är på plats. Jobbar ganska mycket så det blir inte så ofta, men rätt lagom!

Serneke – vad är det för en knickedick? En sådan framgångsrik företagare som håller på med att skriva på forum under pseudonym. Varför göra på detta viset och lura många som köper aktier i hans företag. Sparken som VD är det som gäller om ni frågar mig. Sedan kan vän av ordning såklart fundera över om det är mera sådana här konstigheter som han sysslat/sysslar med??

Till och från har jag haft diskussioner om skillnader och likheter att vara nyfiken och / eller intresserad. jag är alltid intresserad även om jag kanske inte frågar så mycket. Lever i grund efter devisen att alla som vill att jag ska veta, berättar det utan att jag ska fråga, men som sagt skillnaden är hårfin.

Även på Facebook och Linkedin finns MK PT Online också.

Förmodligen är böckerna om Frida Fors som Carin Hjulström skrivit lite mer för det kvinnliga könet, men jag gillar verkligen hur Carin skriver och kommer på att jag saknar Frida när jag inte lyssnar på ljudböckerna.

Ooops – såklart på Instagram också!

Många kompisar bland gästerna får jag och det blir många intressant samtal. Det är fotboll, datorer, musik, svårigheten att få fatt på en femma för att köpa en cigarett. Ja, i stort sett det mesta. 

 

Men också ett givande. I veckan fick jag denna påse med frasiga raggmunkar. Han som jag fick den av hade hört min kärlek till raggisarna och köpte denna påse till mig. Man blir tårögd.

Denna bild är det många rätt på också!

ProGym är förmodligen det bästa gymmet jag tränat på. Blev medlem på 80-talet, ska vara livstid, men man kan undra?

Nu är IHM slut – ganska gott faktiskt.

Enough is enough för idag tänker jag.

 Tre saker som gläder!

  • Häcken
  • Husbilen är andningshål
  • Gästerna på Sjömanskyrkan

// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s